Historiku

Agri Balliu operon në tregun Shqipëtar prej vitit 2003.
Agri Balliu u gjet nga vëllezërit Hasim dhe Haki Balliu, të cilët kanë eksperiencë në fushën e bujqësisë prej më shumë se 30 vite!
Agri Balliu operon si distributor i makinerive bujqësore në Shqipëri prej 17 viteve!
Agri Balliu ka eksluzivitete me firmat më prestigjoze të makinerive bujqësore në Itali si Maschino Gaspardo Spa, Faza Srl, Breviglieri Spa, Affa Del, Stella Lame, Interlama, Pennacchio Pompe, Gallignani, Welger dhe Kuhn!


Misioni

Misioni i Agri Balliu është të përmirësoi bujqësine në Shqipëri duke tregëtuar makineritë më të mira dhe të lehta për tu përdorur me çmime të përshtatura vetem për tregun Shqipëtar!

Më shumë rreth Agri Balliut

 • Agri Balliu operon si distributor i shumë kompanive prestigjoze në Itali, tregëton Vetem produkte që janë të sigurta, të licensuara, me çmime të përshtatura vetëm për tregun Shqipëtar.
 • Agri Balliu jep siguri për produktet që blihet në kompanin tonë.
 • Mirëmbaitje e produktit.
 • Pjes këmbimi për produktet e blera në, ose jasht kompanis tonë!
 • Nevojat e klientit janë prioritet!
 • Në dispozicion të klientëve çdo ditë dhe orë në të javës!
 • Komunikimi:
  1) Italisht
  2) Anglisht
  3) Shqip