Makineri Misri

 • Makineri Misri
  Maschio Gaspardo!

  ✎___________________________________________
      Të reja,
      Italiane,
      Madhësi të ndryshme.
  ✎___________________________________________

  1 2 3 4 5 6

  1

  2

  3

  4

  5

  6

 • Makineri Misri
  Ozduman!

  ✎___________________________________________
      Të reja,
      Turke,
      Monitor & Kompiuter.
      Helmim dhe hedhje plehu.
  ✎___________________________________________

  1 2

  1

  2