Rreth Nesh

Makineri bujqësore, pjesë këmbimi dhe servis. Ne ofrojmë një gamë të gjerë të produkteve dhe shërbimeve për fermerët, duke siguruar çdo lloj zgjidhjeje që ju nevojitet që nga viti 2003.

Shërbimet

Makineri bujqësore.

Makineri bujqësore.

AgriBalliu ka bërë import të drejtpërdrejtë të makinerive nga kompanitë më të mëdha dhe më të njohura në arenën ndërkombëtare që nga viti 2003.
Pjesë këmbimi.

Pjesë këmbimi.

AgriBalliu është zotimi juaj për furnizim me pjesë këmbimi për të gjitha makinat bujqësore. Ne garantojmë cilësinë dhe besueshmërinë e pjesëve tona të importuara direkt nga prodhuesit më të njohur ndërkombëtarë, duke ju ofruar zgjidhje optimale dhe të qëndrueshme për nevojat tuaja bujqësore.
Siguria.

Siguria.

Tek AgriBalliu, çdo produkt që ofrojmë është i garantuar dhe i certifikuar. Ne ndjekim standarde të larta të sigurisë dhe cilësisë, duke ju siguruar se çdo pajisje ose pjesë e makinës që merrni nga ne është e besueshme dhe e mbështetur nga besimi ynë në cilësi të pakompromisur.
Servisi.

Servisi.

AgriBalliu, nga viti 2003, ofron një shërbim të palëkundur për makinat tuaja bujqësore. Ne përfaqësojmë dedikimin, përvojën dhe profesionalizmin e lartë në kujdesin dhe mirëmbajtjen e pajisjeve tuaja bujqësore.

Produktet e AgriBalliu

Produktet kryesore te cilet tregtohen nga AgriBalliu mund ti gjeni me posht.

Traktor-agriballiuautcombanje-agriballiubot-sperkatje-agriballiufreza-agriballiukorrese-agriballiukultivator-agriballiulidhesebari1-agriballiuLidheseBari2-agriballiuMbjellese-agriballiuplug-agriballiupomp

Partneret e AgriBalliu

brevigallignanigaspardoifizainterlamajohn-deerekuhnlandininew-hollandpompestellawelger

FAQs

Këtu mund të gjeni disa nga pyetjet më të shpeshta që i bëhen AgriBalliu.

Gjuha e Komunikimit

Transporti

Orari

Produktet

Pjesët e Këmbimit

Servisi