Agri Balliu - Servisi

Agri Balliu ofron shërbime gjenerike dhe elektrike të makinerive tuaja bujqësore!

Të gjitha llojet e shërbimeve për makineritë tuaja bujqësore mund ti kryeni tek në!
Ne disponoim pjesë të përdorura po ashtu dhe pjesë të reja sipas dëshirë së kilentit!
Agri Balliu jep garanci për çdo pjesë ose shërbim të kryer në ambientet tona!

Pse AgriBalliu?

 • Staf me eksperiencë prej më shumë se 30 vite!
 • Eksluzivitete me kompanitë lider në fushën e bujqësise!
 • Çdo produkt jepet me garanci!
 • Mirëmbajtje të makinerive bujqësore!
 • Pjesë për çdo makineri bujqësore!

Shërbime të tjera!

 • Support 24/7

  AgriBalliu ndodhet në dispozicionin e klientëve çdo ditë të javës. Mund të na kontaktoni për çdo problem që mund të keni në lidhje me makinerit tuaja bujqësore.

 • Mundësi Financimi

  Nuk keni mundësi të blini me para në dorë makineritë tona ose të mirëmbani makineritë aktuale?
  Mos u merakosni!
  AgriBalliu ofron mundësi blerje me këste mujore me interes shumë të vogel.

 • Transporti

  Transporti i makinerive falas në të gjith Shqipërinë!

trucking